Kadi ali tuš kabine

Če ste kdaj opremljali ali gradili hišo, ste bili sigurno postavljeni pred dilemo. Ta dilema so tuš kabine ali kadi? Tudi sama sem bila postavljena pred to dilemo in vse do konca nisem vedela, ali naj se odločim za tuš ali kad v kopalnici. Vsi so mi govorili, da danes kadi niso več tako pogoste v kopalnici, ker preveč zasedejo. Jaz pa si nekako nisem predstavljala v kopalnici samo tuš kabine, nekako sem si želela kad. Ko sva z možem debatirala v tej smeri, sem mu povedala, da si kad resnično želim, da pa tuš pride vedno prav. 

Ker je najina kopalnica bila velika, sva se na koncu odločila za oboje. Tako v kopalnici ne bo velike omare, katero sva najprej planirala, ker bo tam kad. Nečesa sva se morala odreči in še danes mi ni žal, da sva tako naredila. Če danes v kopalnici ne bi bilo kadi, bi bila zelo žalostna. Kajti skoraj vsaki vikend pride kad v poštev. Če je ne uporabim jaz, se pa za vikend kopajo otroci. Včasih je potrebno dvakrat premisliti, predenj se odločimo. Ja, najbolj praktične so tuš kabine, vendar pa včasih lahko gledamo tudi nase. Kako se bomo doma sprostili in kad je ena takšna stvar, ki nam da lahko sprostitev in umiritev. 

Kadi ali tuš kabine

Je pa res, da ima vse več ljudi danes v kopalnici samo tuš kabine, ker je najbolj praktično. Včasih se ljudje niso kopali tako pogosto. Danes pa se nekateri tuširajo dvakrat na dan. In tukaj so tako tuš kabine najboj praktične. Jaz pa še vseeno vztrajam na tem, da se kadi ne pozabijo, ker je res lepo videti kopalnico, ki še ima kad. Vse manj in manj je takšnih velikih kopalnic in to potrešam. Naša kopalnica je točno takšna, velika in ima kad. Tuš pa pride v poštev za hitro tuširanje pred spanjem ali zgodaj zjutraj pred službo.